LinkedIn posts:

Workshop Train the Brain voor Bright Cape

Workshop werk-prive balans voor Samen voor Eindhoven

Online online meditatie gedaan voor Brainport Eindhoven

       

Ervaringen van deelnemers van de Mindfulness training:

Eric: “Ik heb de training als prettig ervaren. Tijd en met aandacht om dichter bij mijzelf te komen. Geleerd dat ook onprettige gedachten, emoties en gevoelens er gewoon mogen zijn. Wat ik persoonlijk ook erg fijn vond is hoe Mariska met voorbeelden uit haar eigen ervaringen haar kwetsbare kant durfde te tonen dat gaf mij een veilig gevoel om ook te delen. Deze training is een cadeau voor jezelf!”

Elles: “Een hele fijne training gehad. Mariska geeft de training op een geheel eigen wijze, die ik als zeer prettig heb ervaren. Het was een heel fijn, klein groepje deelnemers. Persoonlijk heb ik er veel van geleerd en veel van de geleerde dingen zijn goed in het dagelijks leven toe te passen. Tijdens de training worden er oefeningen gedaan, wordt er stil gestaan bij bepaalde situaties, en ga je op zoek naar een manier die goed bij jezelf past.”

Wilma: “Mariska verzorgt op een heel eigen open wijze de mindfulness-lessen. Zij laat een ieder vrij in de manier waarop mindfulness een plek te geven in zijn/haar leven. Ik vind dat bijzonder prettig, omdat mindfulness zo niet vastzit aan op bepaalde tijden bepaalde oefeningen/meditaties uitoefenen, dus niet statisch wordt. Er is niet een vorm goed, maar de manier die bij jou past. Zo kan ieder het op zijn/haar manier op een heel natuurlijke wijze in zijn/haar leven integreren.”