Wil je jouw organisatie even proeven aan mindfulness zonder direct een hele training aan te bieden? Dan is er ook de optie om korte workshops te organiseren. Wil je hier meer over weten voor jouw organisatie neem dan aub contact op middels de contact page.

Ik bied de volgende workshops aan:

Mindfulness introductie

Een korte introductie op mindfulness. Wat is het? Waarom is het belangrijk? En hoe kun je het beoefenen? Met een klein beetje theorie en vooral ook wat praktische oefeningen.

Train the Brain

Door het trainen van ons brein kunnen we ons welzijn verbeteren blijkt uit onderzoek. Dat kunnen we o.a. doen door mindfulness meditatie, maar er zijn ook andere manieren om dat te doen. Deze workshop is gebaseerd op kennis uit het Oosten (meditatie) en het westen (positieve psychologie, neuro-wetenschappen).

Werkgeluk

Als we gelukkig zijn op ons werk gaat onze performance omhoog en verbeterd ons algemeen welzijn. Wat is werkgeluk precies en hoe kunnen we dat beïnvloeden? Bij deze workshop wordt er een wetenschappelijk model voor werkgeluk gebruikt en worden deelnemers aangemoedigd om stappen te zetten in het verbeteren van werkgeluk.