Mijn naam is Mariska Baauw.

Ik ben 47 jaar en woon samen met mijn vriend en onze 2 kinderen in Best. Ik werk bij ASML als Well-being specialist, waar ik o.a. mindfulness training geef (vanaf 2013). In Best heb ik een aantal jaren mindfulness training gegeven bij CultuurSpoor (van 2013 – 2015) en vanaf 2018 via De Open Ruimte.

Voor mij is mindfulness een enorme verrijking van mijn leven. Ik merk dat ik dankzij mindfulness met meer aandacht en meer bewustzijn in het leven sta, waardoor ik meer kan genieten van de mooie momenten en beter om kan gaan met de moeilijke momenten. Ik wil heel graag de beoefening van mindfulness in onze maatschappij verspreiden, omdat ik denk dat veel mensen er profijt van kunnen hebben en we er zo allemaal een beetje beter van worden.

Ik heb een achtergrond in de Technische Bedrijfskunde en Psychologie. Daarnaast heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van mindfulness. Ook heb ik diverse trainingen gevolgd op het gebied van welzijn en geluk. Momenteel volg ik een opleiding tot Werkgelukdeskundige, bij Fontys. Mijn manier van trainen laat zich omschrijven als nuchter, down-to-earth, open.

Ik ben aangesloten bij de VMBN, categorie 2.

Praktijk De Open Ruimte is geregistreerd bij KvK onder nummer 70642559.